Deep Flow 11tim Fördjupningshelg - April 4-5

Pris: 1.800kr inklusive fika

Välkommen till att under en hel helg fördjupa din yogapraktik i vinyasa krama! 

Vi kommer att ägna stor tid åt att arbeta med vår fysiska praktik och nörda ner oss i ämnen såsom teknik, muskelengangemang och bevaringen av en skadefri praktik.

Utöver det kommer vi att utforska mer komplexa asanas som det sällan finns tid till under en ”typisk” vinyasa flow klass. Vi kommer även att titta på andra delar utav yoga; den här gången filosofi&mantra.

Vi kommer att hålla gruppen liten (max 13 pers) för maximal personlig feedback och uppmärksamhet. Det är ofta även väldigt utvecklande att få jobba i en och samma grupp, då det skapar ett tryggt space där vi tenderar att bli lite modigare och lyfta varandra. Av den anledningen bokas denna helg i sin helhet och att delta på en separat workshop erbjuds därför inte.

Nedan följer en utförligare beskrivning av varje workshop:


Lördag 4e April 11.30-18.00

Asanateknik (3h) 11.30 - 14.30
Dessa timmar ägnar vi helhjärtat åt asanateknik! Vi drar ner på tempot rejält för att verkligen kunna känna in och ha massvis med möjligheter att ställa frågor och personliga önskemål! Lite extra tid och kärlek kommer att ges åt höfter, bäcken och axlar. Räkna även med en hel del nitty grittys.

Lunch: 14.30 - 15.30

Backbend (2,5h) 15.30 - 18.00
Under två timmar går vi in på det här med backbending på djupet. Vi arbetar mot att kunna hitta mobilitet och stabilitet för att på ett säkert sätt kunna utforska bakåtböjningar. Både positioner som vi ofta stöter på i ”typiska” vinyasa flow-klasser, men även lite mer komplexa asanas där rätt förberedelser kan göra all skillnad! 
Största delen av workshopen tillägnas till fysisk praktik varpå en mindre del också kommer att innehålla teori.


Söndag 5e April 8.00 - 14.30

Bring&Broaden your Balance (3h) 8.00 - 11.00
Med fortsatt stort fokus på teknik utforskar vi i den här workshopen en drös av asana-balanser och jobbar oss även emot uppochnervända positioner (inversions)
Ta med en extra portion nyfikenhet till denna lekfyllda workshop.

Lunch 11.00 - 12.00

Filosofi & Fika (2.5h) 12.00 - 14.30
Hur kan vi integrera yoga i vårt vardagliga liv utöver vår asanapraktik? Vad ÄR egentligen yoga sedd i sin helhet? Vad är enligt tradition (det högre) syftet med yoga och säger alla traditioner samma sak? 
Yogafilosofi är otroligt spännande och det finns massvis med ämnen som bjuder in till diskussion. Denna workshop är således inte så mycket föreläsning som det är en chans att få lära mer om yogiska synsett, för att sedan få diskutera och komma med egna perspektiv på dem i grupp. Allt medans vi mumsar på nyttofika från Omnom. 
Vi kommer även att prata om – och recitera ett par mantran.

BETALARE

E-post
Personuppgifter

DELTAGARE

Ibland händer det som inte får hända - man blir sjuk och kanske just när det efterlängtade evenemanget äger rum.

Vår avbeställningsförsäkring är en frivillig försäkring som kan köpas i samband med denna bokning.

Villkor:
Avboka (oavsett skäl) senast 60min innan start och få tillbaka hela avgiften på 1.800kr.